Vanille rijstpudding
20
Minuten
Makkelijk
BEREIDING
- Breng het water aan de kook en voeg vervolgens de rijst toe, kook de rijst voor 6-7 minuten.
- Voeg de rijstebloem toe aan de halfvolle melk en mix dit goed met elkaar.
- Voeg de mix van halfvolle melk en rijstebloem toe aan een steelpannetje en zet op laag vuur.
- Voeg de gekookte rijst en kristalsuiker toe. Verwarm dit op laag vuur, totdat er een dikkere substantie ontstaat.
- Zodra de substantie van de rijstpudding dikker is, voeg je de NutriniDrink poeder toe.
- Verdeel de rijstpudding over een kom en decoreer naar wens met kaneel en rozijnen.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 375 |
---|---|
Vetten (g) | 5.9 |
Vezels (g) | 0.9 |
Koolhydraten (g) | 68.9 |
Eiwitten (g) | 10.6 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
200 ml halfvolle melk
15 g rijst
15 g rijstebloem
60 ml water
20 g kristalsuiker
2 schepjes NutriniDrink poeder
Naar wens: rozijnen & kaneel