Bananenmilkshake
BEREIDING
Ratio 3.0:1
1. Weeg 27 gram van de banaan af. Dit wordt gebruikt in de smoothie.
2. Meng de benodigde hoeveelheid KetoCal 4:1 poeder neutraal met voldoende heet water (45°C - 50°C) om het poeder volledig op te lossen. Doe dit eventueel in een shakebeker met dop en schud totdat het poeder volledig is opgelost.
3. Mix vervolgens het KetoCal mengsel met de rest van de ingrediënten in een maatbeker met een staafmixer of blender tot een glad geheel.
Schenk in een glas en serveer direct.
4. Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
*Wanneer u een andere variant kookroom kiest, kunnen voedingswaarden veranderen.
©Elise Allison - In opdracht van Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Ontdek andere recepten voor een ketogeen diet op KetoCafé. KetoCafé is dé plaats voor uw ketomenu-inspiratie!
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 538 |
---|---|
Vetten (g) | 51 |
Vezels (g) | 9.2 |
Koolhydraten (g) | 2.1 |
Eiwitten (g) | 7.8 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
1 banaan
15 g KetoCal 4 1 neutraal poeder
270 g Alpro Soya Cuisine
vloeibare zoetstof naar smaak