Champignonsoep
35
Minuten
Makkelijk
BEREIDING
Ratio 3.0:1
1. Verhit olie in de pan en voeg hieraan de lente-ui, champignons en geperste knoflook toe en bak dit 5 minuten.
2. Kook het water en los het bouillonblokje op.
3. Voeg de bouillon toe aan de pan en laat dit 10 minuten sudderen. Laat het geheel niet koken.
4. Voeg KetoCal 4:1 LQ neutraal toe aan de soep en verhit dit voor nog een minuut.
5. Mix de soep met een staafmixer of in een blender tot een glad geheel.
6. Garneer de soep met de crème fraîche.
Ontdek andere recepten voor een ketogeen diet op KetoCafé. KetoCafé is dé plaats voor uw ketomenu-inspiratie!
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 163.4 |
---|---|
Vetten (g) | 14.46 |
Vezels (g) | 2.3 |
Koolhydraten (g) | 2.9 |
Eiwitten (g) | 2.5 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
1 lente-ui
1 teen knoflook
1 tl olijfolie
10 g creme fraiche
1-4 blokje kippenbouillon
60 ml KetoCal 4 1 LQ neutraal
70 ml water
80 g champignons