Pasta en pesto

15 Minuten 15 Minuten 1 Makkelijk

BEREIDING

1. Rooster de pijnboompitten 3 minuten in een droge koekenpan en laat de pijnboompitten daarna afkoelen op een bordje.

2. Snij de basilicumblaadjes en de knoflook fijn. Maak de pijnboompitten fijn met een vijzel.

3. Meng het basilicum, de knoflook en de pijnboompitten met de olijfolie tot een pesto.

4. Giet de pasta af en hou 1-2 el water apart.

5. Meng de pesto, het water en de Neocate Junior tot een smeuïge pasta.

6. Meng dit met de pasta en dien op.

VOEDINGSWAARDEN

Energie (kcal)2254
Vetten (g)37.8
Vezels (g)2.4
Koolhydraten (g)38.3
Eiwitten (g)23.9

INGREDIËNTEN

Voor 1 portie

10 g pijnboompitten

1-2 teentje knoflook

15 g basilicum

2 maatschepjes Neocate Junior neutraal

25 ml olijfolie

75 g gekookte spaghetti macaroni of andere pastavormen