Pasta en pesto
15
Minuten
Makkelijk
BEREIDING
1. Rooster de pijnboompitten 3 minuten in een droge koekenpan en laat de pijnboompitten daarna afkoelen op een bordje.
2. Snij de basilicumblaadjes en de knoflook fijn. Maak de pijnboompitten fijn met een vijzel.
3. Meng het basilicum, de knoflook en de pijnboompitten met de olijfolie tot een pesto.
4. Giet de pasta af en hou 1-2 el water apart.
5. Meng de pesto, het water en de Neocate Junior tot een smeuïge pasta.
6. Meng dit met de pasta en dien op.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 2254 |
---|---|
Vetten (g) | 37.8 |
Vezels (g) | 2.4 |
Koolhydraten (g) | 38.3 |
Eiwitten (g) | 23.9 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
10 g pijnboompitten
1-2 teentje knoflook
15 g basilicum
2 maatschepjes Neocate Junior neutraal
25 ml olijfolie
75 g gekookte spaghetti macaroni of andere pastavormen