Curry pompoensoep
35
Minuten
Medium
BEREIDING
- Snipper de ui en snijd de tenen knoflook fijn.
- Verhit de olie in een grote soeppan.
- Fruit de ui 5 minuten. Voeg de pompoen, knoflook en currykruiden toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg het bouillonblokje en het water toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 20 minuten zachtjes koken.
- Zet het vuur uit en pureer de soep helemaal glad.
- Voeg 100 ml NutriniDrink +Mix Multi Fibre toe aan 1 portie soep.
- Serveer 1 portie soep in een kom.
Bewaartip: Bewaar de overige 100 ml NutriniDrink +Mix Multi Fibre afgesloten maximaal 24 uur in de koelkast en gebruik dit op een ander moment op de dag om aan de voorgeschreven hoeveelheid drinkvoeding te komen. Indien direct uit het flesje geconsumeerd restjes voeding weggooien. Je kunt de tweede portie soep laten afkoelen en 2 dagen bewaren in de koelkast of 3 maanden in de vriezer.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 403 |
---|---|
Vetten (g) | 19.5 |
Vezels (g) | 6.8 |
Koolhydraten (g) | 42.7 |
Eiwitten (g) | 11.9 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
1 flesje (200 ml) NutriniDrink +Mix Multi Fibre
½ ui
½ teentje knoflook
½ el milde olijfolie
200 g pompoenstukjes
½ el currykruiden
½ groentebouillontablet
100 ml water