Havermout taartje

30 Minuten 30 Minuten 2 Medium

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Vet een klein ovenschaaltje (ca. 8-10cm diameter) in met wat olie.
  3. Gebruik een blender en mix daarin de havermout, indien gewenst, tot havermeel.
  4. Voeg aan de havermout de melk, NutriniDrink poeder, kokosrasp en kaneel toe.
  5. Snijd de banaan door de helft en halveer deze.
  6. Schenk het havermoutmengsel over in het ovenschaaltje en leg er nog een paar bananenplakjes op.
  7. Hak de pure chocolade fijn en verdeel dit over de havermout.
  8. Bak het havermout taartje in 20 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven.

VOEDINGSWAARDEN

Energie (kcal)397
Vetten (g)15.2
Vezels (g)6.3
Koolhydraten (g)50
Eiwitten (g)11.6

INGREDIËNTEN

Voor 1 portie

25 ml halfvolle melk

10 g kokosrasp 

½ banaan

30 g havermout

5 g pure chocolade

1 tl kaneel

25 g frambozen

2 schepjes Nutrinidrink poeder