Mexicaanse wrap

30 Minuten 30 Minuten 2 Medium
baked tex-mex chicken fajitas with mixed sweet pepper, onion, sour cream, cheddar cheese, lime, parsley and white corn tortillas on plate on white wooden table, free space, flat lay

BEREIDING

  1. Doe in een koekenpan 1 eetlepel olijfolie. Snijd de paprika in blokjes.
  2. Voeg hieraan de kipfiletblokjes toe en bak deze gaar.
  3. Voeg de paprikablokjes toe en bak deze kort mee.
  4. Voeg een snufje peper & paprikapoeder toe.
  5. Meng de 40 g crème fraîche met 2 schepjes NutriniDrink poeder.
  6. Verdeel het kipmengsel over de volkoren wrap. Verdeel de helft van de crème fraiche over de wrap.
  7. Voeg de geraspte kaas toe aan de wrap.
  8. Vouw de wrap dicht en bak deze naar wens nog krokant in de koekenpan.
  9. Serveer de wrap met een handje tortilla chips en de overige 20 g crème fraîche als dipsaus.

VOEDINGSWAARDEN

Energie (kcal)695
Vetten (g)35.5
Vezels (g)8.4
Koolhydraten (g)56.7
Eiwitten (g)33

INGREDIËNTEN

Voor 1 portie

1 medium volkoren wrap

Halve rode paprika

50 g mais

75 g kipfiletblokjes

40 g crème fraîche

15 g geraspte jonge kaas

Handje tortilla chips

1 el olijfolie

Snufje peper en paprikapoeder

2 schepjes Nutrinidrink poeder