Mexicaanse wrap
30
Minuten
Medium
BEREIDING
- Doe in een koekenpan 1 eetlepel olijfolie. Snijd de paprika in blokjes.
- Voeg hieraan de kipfiletblokjes toe en bak deze gaar.
- Voeg de paprikablokjes toe en bak deze kort mee.
- Voeg een snufje peper & paprikapoeder toe.
- Meng de 40 g crème fraîche met 2 schepjes NutriniDrink poeder.
- Verdeel het kipmengsel over de volkoren wrap. Verdeel de helft van de crème fraiche over de wrap.
- Voeg de geraspte kaas toe aan de wrap.
- Vouw de wrap dicht en bak deze naar wens nog krokant in de koekenpan.
- Serveer de wrap met een handje tortilla chips en de overige 20 g crème fraîche als dipsaus.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 695 |
---|---|
Vetten (g) | 35.5 |
Vezels (g) | 8.4 |
Koolhydraten (g) | 56.7 |
Eiwitten (g) | 33 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
1 medium volkoren wrap
Halve rode paprika
50 g mais
75 g kipfiletblokjes
40 g crème fraîche
15 g geraspte jonge kaas
Handje tortilla chips
1 el olijfolie
Snufje peper en paprikapoeder
2 schepjes Nutrinidrink poeder