Pasta met verse tomatensaus
30
Minuten
Makkelijk
BEREIDING
- Breng een ruime pan met water aan de kook en voeg de spaghetti toe.
- Kook de spaghetti gaar volgens de aangegeven kooktijd op de verpakking.
- Was de courgette en wortel en snijd de groente in de gewenste grootte.
- Voeg aan een koekenpan 1 el olijfolie toe.
- Voeg de courgette en wortel toe en bak de groente gaar.
- Voeg de gepelde tomaten toe en breng het geheel op smaak met peper en knoflookpoeder.
- Laat de saus vijf minuten op laag vuur doorkoken.
- Verdeel de spaghetti over een diep bord.
- Meng 2 schepjes NutriniDrink poeder met 30 ml water.
- Laat de pastasaus afkoelen tot 60 °C.
- Verdeel het mengsel van NutriniDrink poeder door de pastasaus en roer dit goed door, verdeel de saus samen met de Parmezaanse kaas over de spaghetti.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 484 |
---|---|
Vetten (g) | 17.5 |
Vezels (g) | 8.4 |
Koolhydraten (g) | 61.3 |
Eiwitten (g) | 16.4 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
70 g spaghetti
1 el olijfolie
15 g roomboter
100 g gepelde tomaten
60 g courgette
60 g wortel
10 g Parmezaanse kaas
Peper & knoflookpoeder
2 schepjes NutriniDrink poeder met 30 ml water