Pasta met verse tomatensaus

30 Minuten 30 Minuten 1 Makkelijk

BEREIDING

  1. Breng een ruime pan met water aan de kook en voeg de spaghetti toe.
  2. Kook de spaghetti gaar volgens de aangegeven kooktijd op de verpakking.
  3. Was de courgette en wortel en snijd de groente in de gewenste grootte.
  4. Voeg aan een koekenpan 1 el olijfolie toe.
  5. Voeg de courgette en wortel toe en bak de groente gaar.
  6. Voeg de gepelde tomaten toe en breng het geheel op smaak met peper en knoflookpoeder.
  7. Laat de saus vijf minuten op laag vuur doorkoken.
  8. Verdeel de spaghetti over een diep bord.
  9. Meng 2 schepjes NutriniDrink poeder met 30 ml water.
  10. Laat de pastasaus  afkoelen tot 60 °C.
  11. Verdeel het mengsel van NutriniDrink poeder door de pastasaus en roer dit goed door, verdeel de saus samen met de Parmezaanse kaas over de spaghetti.

VOEDINGSWAARDEN

Energie (kcal)484
Vetten (g)17.5
Vezels (g)8.4
Koolhydraten (g)61.3
Eiwitten (g)16.4

INGREDIËNTEN

Voor 1 portie

70 g spaghetti

1 el olijfolie

15 g roomboter

100 g gepelde tomaten

60 g courgette

60 g wortel

10 g Parmezaanse kaas

Peper & knoflookpoeder

2 schepjes NutriniDrink poeder met 30 ml water