Stroopwafel baked oats

30 Minuten 30 Minuten 2 Medium

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Vet het bakvormpje of de ovenschaal in.
  3. Voeg de havermout toe aan een blender en mix dit tot havermeel.
  4. Voeg de banaan, bakpoeder, melk en NutriniDrink poeder toe aan de blender.
  5. Mix dit tot een homogeen mengsel.
  6. Snijd het fudge blokje in kleine reepjes.
  7. Verdeel het fudge blokje door het beslag.
  8. Vet het bakvormpje in.
  9. Schenk het beslag over in het bakvormpje of de ovenschaal.
  10. Voeg na 15 minuten in de oven het stroopwafeltje toe aan de baked oats.
  11. Bak de baked oats in ca. 20 minuten af in een voorverwarmde oven. 

VOEDINGSWAARDEN

Energie (kcal)387
Vetten (g)10.7
Vezels (g)4.3
Koolhydraten (g)60
Eiwitten (g)10.4

INGREDIËNTEN

Voor 1 portie

40 g havermout

½ banaan

½ tl bakpoeder

80 ml melk

1 blokje fudge

1 mini stroopwafel

2 schepjes Nutrinidrink poeder

Boter om het bakvormpje mee in te vetten