Makkelijke wrap met MCT olie
BEREIDING
- Mix de yoghurt met de MCT olie en de kruiden in een kom. Marineer hier vervolgens de kip mee.
- Bak de kip ongeveer 10 minuten op laag vuur in de pan, totdat het volledig gaar is.
- Haal de kip uit de pan en leg apart. Veeg de pan schoon met de wrap zodat de kruiden op de wrap zitten.
- Leg de wrap op een bord en bedek met de sla, een beetje mayonaise en tot slot de kip.
- Rol op en serveer warm of koud.
VOEDINGSWAARDEN
per wrap
Energie | 1514 kJ/ 365 kcal |
---|---|
Vetten (g) | 27,9 |
Vezels (g) | 1 |
Koolhydraten (g) | 16,8 |
Eiwitten (g) | 10,7 |
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
INGREDIËNTEN
(1 wrap)
- 18 ml MCT olie
- 30 g kipfilet
- 10 g Griekse yoghurt
- 10 g mayonaise
- 1 tortilla wrap
- 20 g ijsbergsla
- Italiaanse kruiden