Pannenkoeken
BEREIDING
Ratio 3.0:1
1. Mix de margarine samen met het ei en de melk in een kom.
2. Voeg de KetoCal 3:1 neutraal en water toe aan het mengsel.
3. Verhit de olie in de pan en voeg hierna de mix toe. Gebruik een spatel om de kom goed leeg te maken.
4. Bak totdat de onderkant lichtbruin ziet, draai de pannenkoek om en bak de andere kant goudbruin.
5. Serveer de pannenkoek met de frambozen.
6. Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
Ontdek andere recepten voor een ketogeen diet op KetoCafé. KetoCafé is dé plaats voor uw ketomenu-inspiratie!
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 341.4 |
---|---|
Vetten (g) | 32.9 |
Vezels (g) | 3.35 |
Koolhydraten (g) | 0 |
Eiwitten (g) | 7.7 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
1 tl margarine op kamertemperatuur
1 tl olie om in te bakken
20 g frambozen
26 g KetoCal 3 1 neutraal
4 ml water
9 ml magere melk
Een half geklutst ei