Rozijnenkoekjes
30
Minuten
Hard
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 190ºC.
- Splits het ei en weeg hiervan 12 gram eiwit af. Het eigeel wordt niet gebruikt.
- Klop het eiwit op tot een schuim. Roer vervolgens alle ingrediënten voorzichtig door het schuim.
- Vorm met de hand een koekje van het deeg en leg op een ovenschaal met bakpapier.
- Doe de bakplaat in de oven en bak de koekjes ongeveer 15-20 minuten in de oven totdat het goudbruin ziet.
VOEDINGSWAARDEN
per koekje
Energie | 798 kJ/ 193 kcal |
---|---|
Vetten (g) | 13,7 |
Vezels (g) | 1 |
Koolhydraten (g) | 12 |
Eiwitten (g) | 5 |
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
INGREDIËNTEN
(1 koekje)
- 9 ml MCT olie
- 1 ei
- 10 g kokosmeel
- 1 el rozijnen
- 6 g gemalen ongezouten amandelen
- Paar druppels vloeibare zoetstof